Több korábbi cikkünkben mutattuk már be a világhírű AHL üvegionomer tömőanyagait, kompozit tömőanyagait és ragasztócementjeit. Most bemutatjuk bővülő kínálatunk néhány további termékét is.

Az AHL védőpasztái olyan csiszolóanyagok keverékét használják, amelyeket biztosítják a lepedék és a fogkő optimális eltávolítását anélkül, hogy a zománcot károsítanák. A proKlene polírozó paszta ezért olyan összetevőket tartalmaz, amelyek alkalmasak a plakk és a fogkő eltávolítására a zománc túlzott koptatása nélkül. 

A paszta tixotróp tulajdonságait gondosan ellenőrzik annak érdekében, hogy a profilaxishoz szükséges forgási sebességeken könnyen felvigyék azt a nemkívánatos szétszóródás nélkül. A fluoridmentes, normál védőpaszta természetes aromákat tartalmaz (közepes szemcsékkel mentolos, durva szemcsékkel narancs ízben), amelyek növelik a páciensek komfortérzetét a kezelés során.

A proKlene polírozó paszta webáruházunkban 50 g és 250 g kiszerelésben is kapható.

Az astrinGIVAL egy asztringens retrakciós paszta, melynek használata fogíny visszahúzódást és vérzéscsillapítást eredményez. Kékeszöld paszta, amelyet kizárólag a szájüregben való átmeneti használatra fejlesztettek ki. A termék kényelmes fecskendős kiszerelés végződésekkel, frissen tartó csomagolásban kapható. 

Gyorsan és egyszerűen alkalmazható. Alumínium-kloridot tartalmaz, amelyet a fecskendő hegyéről a barázdába juttatnak. Hemosztatikus összetevője meggátolja a vérzést és a szivárgást- gyorsan elzáródnak az esetlegesen véletlenül megnyíló kis erek. Alkalmazható minden olyan helyzet esetében, amikor a marginális íny átmeneti elmozdulása és/vagy a száraz és tiszta barázda biztosítása szükséges, pl. lenyomatvételhez, beragaszráshoz, kavitás preparálásához. A retrakció után könnyen eltávolítható. 2x2 g-os fecskendővel, 12 db végződéssel kapható.

A caviLINE egy kalcium-hidroxid tartalmú, kétkomponensű alábélelő paszta, amelyet mély kavitásokba direkt és indirekt pulpa sapkázáshoz használnak.

A katalizátor és az alappaszták kényelmes paszta formátumban, két tubusban kaphatóak. Könnyen alkalmazható, egyenletes eloszlású anyag. Rigid, önkötő, radiopaque anyag, ellenáll az amalgám kondenzációjának. Sima krémes konzisztenciájú, dentinszerű színt és önkötő merev, tömör bélést eredményez, amely nem gátolja az akril és kompozit restaurációk polimerizációját.

Az AHL további termékeit tekintse meg kínálatunkban.